Z

Projektledning
event

Vi på Kronholm Consulting har i över 15 år varit med och skapa oförglömliga event. Vi driver både egna och andras event. Behöver ni hjälp med projektledning, projektkoordinering eller stöttning av ert event. Tveka inte att höra av er!

Mässor

Allt från julmässa, föreningsmässa till bröllopsmässa.
Läs mer!

"Nördevent"

Event för människor med brinnande intressen.
Läs mer!

Söderåsen

i nordvästra Skåne en nybörjarvänlig vildmark.
Läs mer!

MÄSSOR

Mässor handlar till allra största del om logistik. Utställare ska bjudas in, anmäla sig, informeras, placeras osv. Besökare ska informeras via hemsida och sociala medier, köpa biljetter, kanske delta i seminarier. All denna logistik hanterar vi i våra smarta formulär, databaser och kraftfulla skräddarsydda tekniska lösningar.

Med många års erfarenhet av allt från bröllopsmässor, föreningsmässor, företagsmässor, matmässor till trädgårdsmässor och julmässor har vi alla administrativa verktyg för att skapa projektplan, medieplan, budget osv.

Kontakta oss så berättar vi mer!

“NÖRDEVENT”

Ja, vi kallar det nördevent, och vi gör det med stolthet!
Vi brinner för människor som brinner för sitt intresse. Det kan vara allt från brädspel till kaniner till dans till EPA-traktorer. Därför vill vi vara med och skapa en arena för att ni ska få träffas och umgås.

Ni har kunskapen om ert specialintresse, och vi har kunskapen om att skapa oförglömliga event. Tillsammans skapar vi magi!

Kontakta oss så berättar vi mer!

SÖDERÅSEN

Vi har förmånen att ha kontor på fantastiska Söderåsen i nordvästra Skåne. Här har vi ett brett kontaktnät av boende, matproducenter och upplevelseaktörer. Därför har vi tillsammans med vårt systerföretag Upplev Söderåsen möjlighet att erbjuda unika skräddarsydda upplevelser i en nybörjarvänlig vildmark just för er.

Läs mer på Upplev Söderåsen eller kontaka oss så berättar vi mer!